Oasis nodigt je uit voor de Panini Expo in Brussel! Shedeals Oasis nodigt je uit voor de Panini Expo in Brussel!

Voetbaliconen, de helden van je kinderen, filmsterren, … De Panini Expo laat je dromen en neemt de hele familie mee in de magie van haar collecties! Oasis nodigt je uit voor deze unieke tentoonstelling en biedt je een gratis ticket aan voor je kind. Daarbovenop krijg je nog eens twee heerlijk Oasis drankjes! Download snel je je Shedealsvoucher!

Panini Expo en Oasis: het perfecte duo!

De Panini Expo is hét evenement om met de hele familie naartoe te trekken deze zomer! De tentoonstelling blijft open in Tour & Taxis tot 31 augustus 2014 en toont je een deel van haar indrukwekkende collectie. De Panini Expo vind je in een magische ruimte van wel 7000m² met daarin 350 albums en 120.000 beeldjes met daarop de helden van je kinderen, tekenfilmklassiekers, pop- en tv-sterren, dieren, en beroemdheden. En natuurlijk mogen ook onze Rode Duivels niet ontbreken! Daarnaast is er ook een speelruimte voor de allerkleinsten met animaties en interactieve spelletjes. Kortom: een unieke ervaring voor het hele gezin!

Dit evenement wordt natuurlijk nog leuker als je er kunt genieten van de heerlijke Oasis drankjes. Dankzij Oasis krijgt jouw kind een gratis toegangsticket en krijg je nog eens 2 heerlijke Oasis drankjes ter plaatse!

Praktische informatie:

  • Waar? Tour & Taxis - Havenlaan 86 c, 1000 Brussel
  • Wanneer? Van maandag tot zondag van 10.30 tot 18u

Wat houdt deze Oasis & Panini Expo aanbieding in?

Download GRATIS je Shedealsvoucher die geldig is voor een gratis toegangsticket voor je kind (t.w.v. € 12) op basis van 1 betalende volwassene.

Ter plaatse ruil je je voucher in en betaal jij enkel nog je volwassen ticket. Je kind mag dus gratis mee en jullie krijgen bovendien nog eens 2 bonnetjes voor 2 Oasis drankjes.

Product #: 37881 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals