Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark! Shedeals Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark!

Bezorg je kinderen een fantastische dag met een bezoek aan Boudewijn Seapark! Ravotten in Bobo’s AquaSplash, genieten van de dolle fratsen van de zeeleeuwen en de prachtige dolfijnenshow bijwonen, maken het gegarandeerd een geslaagde uitstap!

Boudewijn Seapark Brugge

Boudewijn Seapark is dé bestemming voor een supertof dagje uit met het gezin! Ontdek de vele spetterende shows met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehondjes en beleef de magie van de dierenwereld. Nergens anders zie je deze dieren van zo dichtbij!

Dankzij deze Shedealsvoucher kunnen je kinderen helemaal los gaan in het nieuwe waterpark Bobo’s AquaSplash (open vanaf 10 juli – datum onder voorbehoud) en daarna genieten van de spetterende dolfijnenshow “Dolphin Bay Adventure”. De zeeleeuwen brengen dit jaar trouwens een volledig nieuwe show. Ga op zoek naar de piratenschat samen met de kapitein en zijn zeeleeuw-matrozen! Ontdek tenslotte ook de prachtige zeehondenlagune, midden in het groene park.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows, maar heeft ook 20 attracties buiten en 12 overdekte attracties in Bobo’s Indoor. Plezier gegarandeerd voor klein én groot!

WAT HOUDT DEZE BOUDEWIJN SEAPARK BRUGGE AANBIEDING IN?

Via Shedeals profiteer je van een superkorting op je toegang tot Boudewijn Seapark: je betaalt slechts € 12,50 i.p.v. € 25 voor 1 ticket!

Product #: 37160 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €25 $25 Available from: Shedeals